Hoppa till innehåll

Medlemsavgift 2022


GOD FORTSÄTTNING på det nya året.

Vi får hoppas det nya året blir lite bättre vad gäller coronaeländet, så vi äntligen kan träffas på “riktiga” utställningar igen.Nu är det dags att betala in medlemsavgiften för 2022 om ni inte redan gjort det.

Har ni betalat efter 1 oktober 2021 så gäller det även för 2022.
Vi ska försöka få till ett swishnummer men tills vidare får ni använde de uppgifter ni finner på hemsidan under “Medlemskap”.

Både ni som förnyar ert medlemskap eller blir nya medlemmar, maila era uppgifter; namn och adress samt om ni är uppfödare även stamnamn och länk till ev. hemsida (om ni vill bli länkad via stamnamnet), genom att fylla i medlemsansökan. Den hittar du längst ner på sidan Medlemskap. Skriv även specialitet om ni önskar ha med det. Det skriver du i meddelandefältet.

Vi har arbetat med att kolla alla uppgifter i medlemsregistret. Det är några medlemmar som vi fortfarande saknar både tel.nr och mailadress till. Vi behöver åtminstone det ena eller det andra för att kunna komma i kontakt med medlemmarna. Att skicka vanliga brev blir för omständigt. Har vi inte dessa uppgifter kommer man kanske inte att nås av all information. Bifoga också gärna en skärmdump på din inbetalning, då vi fortfarande inte har tillgång till banken. Den skickar du separat till sekreterare@brittringen.se.

Du som redan är medlem och står med i medlems- och ev. uppfödarregistret behöver betala in medlemsavgiften senast 31/1 för att stå kvar i våra register.

Som medlem i Brittringen har man rabatt på försäkring hos Agria. Rabatten gäller endast så länge medlemskapet kvarstår.

Vi ser fram emot ett spännande år där vi tillsammans med medlemmarna, såväl uppfödare som sällskapskattsköpare, får utveckla Brittringen.

Vänliga hälsningar
/Styrelsen

adm_brittringen